Πρώτη «γκέλα» για Σέλτικ στη Σκωτία, 1-1 με Χιμπέρνιαν (highlights)

Η Χιμπέρνιαν πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο Εδιμβούργο κόντρα στην Σέλτικ και έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των "Καθολικών" στο πρωτάθλημα

Πρώτη «γκέλα» για Σέλτικ στη Σκωτία, 1-1 με Χιμπέρνιαν (highlights)

Στο Εδιμβούργο ολοκληρώθηκε το νικηφόρο σερί της Σέλτικ στην Πρέμιερ Σκωτίας.

Οι «Καθολικοί» μετά από έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις τους τις προηγούμενες αγωνιστικές, έμειναν στο 1-1 με την Χιμπέρνιαν στο «Ίστερ Ρόουντ» και απώλεσαν τους πρώτους τους πόντους στην κατηγορία.

Οι πρωταθλητές βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τους «Χιμπς» μόλις στο όγδοο λεπτό με το αυτογκόλ του Άγιερ (1-0) και παρότι ισοφάρισαν στο 24’ με τον Κρίστι, στα εναπομείναντα λεπτά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη κι άλλων τερμάτων για να εξασφαλίσουν το τρίποντο.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως ο προπονητής της Χιμπέρνιαν, Πολ Χεκινγκμπότομ, αποβλήθηκε αμέσως μετά το γκολ της Σέλτικ, καθώς κλώτσησε ένα μπουκάλι που χτύπησε τον βοηθό διαιτητή.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι πρωταθλητές έφτασαν τους 19 πόντους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ξοπίσω τους ακολουθεί στη δεύτερη θέση με τέσσερις λιγότερους η Ρέιντζερς, η οποία δοκιμάζεται σήμερα με την Αμπερντίν (17.00) στο «Άιμπροξ».