Επιστροφή Μαυροπάνου στις προπονήσεις της Άρσεναλ!

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος επανέκαμψε στις προπονήσεις της Άρσεναλ ξεπερνώντας τον τραυματισμό του κι είναι στη διάθεση του Ουνάι Έμερι για τον Δευτεριάτικο αγώνα με την Μάντσεστερ Γουνάιτεντ

Επιστροφή Μαυροπάνου στις προπονήσεις της Άρσεναλ!

Ευχάριστα μαντάτα για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο! Ο νεαρός, Έλληνας, κεντρικός αμυντικός επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την Άρσεναλ μετά τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Ουνάι Έμερι που καλείται ν' αποφασίσει για το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή των «κανονιέρηδων» για την αναμέτρηση κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προσεχή Δευτέρα!

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε άτυχος καθώς κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας τραυματίστηκε στους κοιλιακούς, κάτι που είχε συμβεί και στην περυσινή σεζόν με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος.

Ο Μαυροπάνος τις τελευταίες εβδομάδες αγωνίστηκε με την Β΄ ομάδα των Λονδρέζων προκειμένου να πάρει αγωνιστικό ρυθμό και όπως ανακοίνωσαν οι «πρωτευουσιάνοι» έχοντας αποθεραπευθεί πλήρως θέτει υποψηφιότητα για να συμπεριληφθεί στον επόμενο αγώνα του κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους».