O Μπερμπάτοφ και οι δηλώσεις του για τον Μάθισον και το σεξ...

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σχολίασε με έναν «πικάντικο» τρόπο το γκολ που έβαλε και τον τρόπο που αγωνίστηκε ο νεαρός παίκτης της Ρότσντεϊλ Λουκ Μάθισον στην αναμέτρηση με τους «κόκκινους διαβόλους» για το League Cup.

O Μπερμπάτοφ και οι δηλώσεις του για τον Μάθισον και το σεξ...

Το πρόσωπο των ημερών στην Αγγλία, είναι ο 16χρονος παίκτης της Ρότσντεϊλ, Λουκ Μάθισον, ο οποίος την επόμενη μέρα από εκείνη της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο του League Cup Αγγλίας, έγραφε διαγώνισμα στο σχολείο του...

Αυτό το γεγονός δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο και από έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα με την Γιουνάιτεντ) να είναι εκείνος που σχολιάζει την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή-μαθητή μέσω των social media.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Βούλγαρος, πρώην ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων»: «Σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ και είναι μόλις 16 ετών. Μάλλον δεν έχει κάνει σεξ ακόμα και έβαλε γκολ στο Όλντ Τράφορντ. Με σόκαρε η απόδοσή του, το γκολ του ήταν καταπληκτικό. Αυτό είναι το καλό με αυτή τη διοργάνωση, πως οι ομάδες δίνουν ευκαιρίες στους παίκτες»