Διαιτητής ολοκλήρωσε ματς στην Ολλανδία με σπασμένο αστράγαλο! (vid)

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κουίκ Μπόις με την Κάτβαϊκ στο Κύπελλο Ολλανδίας, ο διαιτητής Ρομπ Ντίπερινκ τραυματίστηκε σοβαρά αλλά συνέχισε ως το φινάλε του αγώνα

Διαιτητής ολοκλήρωσε ματς στην Ολλανδία με σπασμένο αστράγαλο! (vid)

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Κουίκ Μπόις με την Κάτβαϊκ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, κι ενώ το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ισόπαλο με σκορ 2-2, ο διαιτητής Ρομπ Ντίπερινκ τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλό του. Εκ του αποτελέσματος, όμως, όχι μόνο δεν αντικαταστάθηκε, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στην παράταση!

Συγκεκριμένα, διέκοψε προσωρινά το ματς και κάλεσε τον γιατρό που υπήρχε στο γήπεδο για να τον εξετάσει και στη συνέχεια έβαλε ψυκτικό στον αστράγαλό του, προτού επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Η Κάτβαϊκ πήρε τελικά τη νίκη με σκορ 3-2 στην παράταση και την πρόκριση για την επόμενη φάση, ενώ στις εξετάσεις που υποβλήθηκε αργότερα ο ρέφερι διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει τον αστράγαλό του.