«Αστείο» πρόστιμο στη Μπαρτσελόνα για την υπόθεση Γκριεζμάν!

Με πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ "τιμωρήθηκε" η Μπαρτσελόνα, επειδή βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Γκριεζμάν, ενόσω ο Γάλλος είχε συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Αστείο» πρόστιμο στη Μπαρτσελόνα για την υπόθεση Γκριεζμάν!

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τιμώρησε τη Μπαρτσελόνα με 300 (!!!) ευρώ για την υπόθεση Γκριεζμάν. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε καταγγείλει τους Καταλανούς ότι διαπραγματεύονταν με τον Γάλλο, στα μέσα της περασμένης σεζόν, κι ενώ είχε συμβόλαιο με τους ροχιμπλάνκος.

Ως εκ τούτου, απορρίπτεται το αίτημα του δικαστή να τιμωρήσει τη Μπαρτσελόνα με κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια, καθώς θεωρούσε ότι το ποσό είναι πολύ μικρό δεδομένου του οικονομικού μεγέθους τού συλλόγου.

Αυτή η κόντρα ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι με την καταβολή της ρήτρας των 120 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μπαρτσελόνα στην Ατλέτικο.

Εκείνη την εποχή, οι "ροχιμπλάνκος" έκριναν ότι το ποσό αυτό ήταν ανεπαρκές και ζήτησε 200 εκατομμύρια ευρώ από την ομάδα της Καταλονίας.

Ισχυρίστηκαν δε, ότι η συμφωνία της Μπάρτσα με τον Γκριεζμάν είχε πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο - χρονική περίοδος κατά την οποία η ρήτρα του ήταν 200 εκατομμύρια και όχι από την 1η Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία η ρήτρα μειώθηκε στα 120 εκατομμύρια.