Οπαδοί Ερυθρού Αστέρα: «Ολυμπιακός-Ολυμπιακός» (vids)

Οι φίλοι της ομάδας του Βελιγραδίου δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα στα ελληνικά λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό.

Οπαδοί Ερυθρού Αστέρα: «Ολυμπιακός-Ολυμπιακός» (vids)

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι πλησιάζει και οι οπαδοί των δύο συλλόγων ζεσταίνονται για τα καλά. Πρόκειται για ένα ματς ιστορικής σημασίας ανάμεσα σε δύο ομάδες που διατηρούν αδερφικές σχέσεις και θα συγκρουστούν σε επίσημο ματς για πρώτη φορά.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα υπόσχονται μία βραδιά που θα μείνει στην ιστορία και ήδη παίρνουμε γεύση για όλα όσα θα λάβουν χώρα το βράδυ της Τρίτης στο «Ράικο Μίτιτς».

Στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τη Βόζντοβατς οι οπαδοί της ομάδας του Βελιγραδίου δεν σταμάτησαν να τραγουδούν το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» στα ελληνικά. Κι όχι μόνο αυτό σε κάποια στιγμή φωνάζουν ρυθμικά «Ολυμπιακός-Ολυμπιακός». Κάτι παρόμοιο θυμίζουμε είχε συμβεί και στο Καραϊσκάκη στο ματς με τον Βόλο. Μη ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει πάρει 2.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Τρίτης.