Στα 38 του ο Ραούλ Μπράβο παίζει φορ και σκόραρει (pic)

Ο 38χρονος Ισπανός, που έμεινε προσωρινά ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης για τις κατηγορίες περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, υπέγραψε στην ερασιτεχνική Γκαντία και σκόραρε στο ντεμπούτο του ως… επιθετικός!

Στα 38 του ο  Ραούλ Μπράβο παίζει φορ και σκόραρει (pic)

Στην αγωνιστική δράση επέστρεψε ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικούς μήνες από τις Αρχές στο πλαίσιο έρευνας της ισπανικής αστυνομίας για την «Επιχείρηση Οίκος», κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που έστηνε ματς για στοιχηματικό όφελος στην χώρα της Ιβηρικής και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, ήρθε σε συμφωνία την περασμένη εβδομάδα τοπική ομάδα της Βαλένθια, Γκαντία, για να αγωνιστεί... ως επιθετικός και σκόραρε μάλιστα στο ντεμπούτο του στον σύλλογο στην εκτός έδρας νίκη με 5-2 επί της Φοντ ντ' Ενκαρός.

Σημειώνεται πως ο ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος για το σκάνδαλο μετά την καταβολή της σχετική εγγύησης των 100.000 ευρώ, ενώ κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην χώρα μας σε Ολυμπιακό (2007-2011), Άρη (2015-2017) και Βέροια (2016).