Νοκ άουτ ο Ντανίλο στη Γιουβέντους

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για μερικές εβδομάδες θα μείνει ο Ντανίλο της Γιουβέντους, που τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς πρωταθλήματος με την Μπρέσια

Νοκ άουτ ο Ντανίλο στη Γιουβέντους

Κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν τα νεότερα στη Γιουβέντους για την κατάσταση της υγείας του Ντανίλο, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής νικηφόρας (2-1) αναμέτρησης των «μπιανκονέρι» με αντίπαλο την Μπρέσια για την Σέριε Α.

Στο 19ο λεπτό του αγώνα, ο Βραζιλιάνος μπακ υπέστη μυϊκό τραυματισμό και αντικαταστάθηκε από τον Κουαδράδο. Τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ιταλίας γνωστοποίησε πως θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, πριν επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο Ντανίλο αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Σίτι έναντι του ποσού των 37 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ με βάση τα νεότερα για τον τραυματισμό του ανάμεσα στα παιχνίδια που θα απουσιάσει θα είναι και αυτό με την Ίντερ για το Καμπιονάτο στις 6 του Οκτώβρη στο Μιλάνο.

Σημειώνεται, επίσης, πως πρόβλημα τραυματισμού στην Γιουβέντους αντιμετωπίζει και ο Ματία Ντε Σίλιο, γεγονός που προκαλεί προβλήματα στον προπονητή Μαουρίτσιο Σάρι για την θέση του δεξιού μπακ. Ο Χουάν Κουαδράδο αναμένεται να καλύψει το κενό στην συγκεκριμένη θέση, μέχρι να επιστρέψουν οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές από τους τραυματισμούς τους.