Μάρκο Σίλβα:«Δεν θα κρυφτώ...»

Στο κακό ξεκίνημα της Έβερτον στην Premier League αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Σέφιλντ Γουένσντει για το League Cup Αγγλίας ο Μάρκο Σίλβα.

Μάρκο Σίλβα:«Δεν θα κρυφτώ...»

Την κάκιστη απόδοση της ομάδας του και την αρνητική εκκίνηση στην Premier League σχολίασε ο νυν προπονητής της Έβερτον και πρώην του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Το διαζύγιο που έκανε τον Μάρκο Σίλβα δυστυχή στην Έβερτον

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του σε κανένα σημείο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα για τον τρίτο γύρο του φετινού League Cup Αγγλίας κόντρα στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Η εντός έδρας ήττα από την άλλη ομάδα του Σέφιλντ και νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0), έχει φέρει έντονη δυσαρέσκεια στον κόσμο των «ζαχαρωτών», ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας δεν μάσησε τα λόγια του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη μαζί με τους ποδοσφαιριστές του και στοχεύοντας σε μία νέα αρχή για την ομάδα στο αποψινό(24/09) παιχνίδι.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Το είπα και μέσα στα αποδυτήρια. Δεν υπάρχει πουθενά μέρος για να κρυφτούμε. Πρέπει να δείξουμε ισχυρό χαρακτήρα και προσωπικότητα. Είναι η στιγμή να βγούμε, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Είμαι πάντα εδώ για τους οπαδούς. Δεν θα κρυφτώ. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει. Πρέπει να σεβαστούμε τη διοργάνωση, τους στόχους μας σε αυτή και όσα θέλουμε να καταφέρουμε. Χρειάζεται να είμαστε δυνατοί. Επιθυμούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, οπότε θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση σ’ αυτό το ματς»