Λίβερπουλ: Στα δικαστήρια για την... φανέλα

Μπορεί η Λίβερπουλ να θέλει Nike, η New Balance όμως δεν θα τα παρατήσει εύκολα και έτσι η επόμενη εμφάνιση των «κόκκινων» θα σχεδιαστεί έπειτα μετά από μια σκληρή... δικαστική μάχη.

Λίβερπουλ: Στα δικαστήρια για την... φανέλα

Η Λίβερπουλ, κατακτώντας το Champions League, έχοντας γίνει αρκετά ανταγωνιστική και στην Premier League, προφανώς, νιώθει ότι οι παίκτες της δεν «χωράνε» στη φανέλα που επιμελείται η New Balance.

Το ζήτημα γίνεται μεγαλύτερο από τη στιγμή που η πιο διάσημη εταιρία αθλητικών ειδών, Nike, έχει μπει στο παιχνίδι στης διεκδίκησης του σχεδιασμού της επόμενης εμφάνισης των «Κόκκινων».

Όπως λοιπόν αναφέρει το «Athletic», η Nike αναμένεται να ανακοινώσει τη συμφωνία της με την Λίβερπουλ για την επόμενη σεζόν. Το deal θα είναι κοντά στα 80 εκατ. ευρώ το χρόνο, δηλαδή το μεγαλύτερο στην ιστορία της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ.

Σύμφωνα με το προαναφερθέν Μέσο, πάντως, η New Balance θα πατήσει πάνω σ' έναν όρο στο συμβόλαιό της με την Λίβερπουλ για να πάρει εκείνη κατά αποκλειστικότητα το ρουχισμό της κατόχου του Champions League.

Όπως και να έχει, οποιαδήποτε από τις δύο εταιρίες συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ευρώπης, η ομάδα του Λιμανιού θα έχει την 4η ακριβότερη εμφάνιση στο ποδόσφαιρο παγκοσμίως.

Στην κορυφή των συμβολαίων αυτών βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία 113 εκατ. ευρώ τον χρόνο από την Nike, ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία λαμβάνει το ποσό των 111 εκατ. ευρώ ετησίως από την Adidas, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία λαμβάνει 85 εκατ. ευρώ τον χρόνο από την ίδια εταιρία αντίστοιχα.