Τριγμοί στον Ερυθρό Αστέρα μετά την ήττα από την Παρτιζάν

Μέχρι και συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο διευθυντής του συλλόγου κατά την οποία επέρριψε ευθύνες στους ποδοσφαιριστές.

Τριγμοί στον Ερυθρό Αστέρα μετά την ήττα από την Παρτιζάν

Τριγμούς προκάλεσε στον Ερυθρό Αστέρα η ήττα με 2-0 από την Παρτιζάν. Το χαμένο ματς από τη μεγάλο αντίπαλο έχει δημιουργήσει προβλήματα στους πρωταθλητές Σερβίας που δεν ανέχονται εύκολα μία ήττα από τη μισητή τους αντίπαλου.

Γενικά στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών έχει προκληθεί ένας χαμός και επιρρίπτονται ευθύνες σε όλους. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την ήττα από την Παρτιζάν.

Αρχικά επέρριψε ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα για την εμφάνιση τους και την ήττα από την Παρτιζάν. Στη συνέχεια τα έβαλε με τη διοίκηση του αντιπάλου που δημιούργησε κλίμα τρομοκρατίας στο γήπεδο.

Επίσης έθιξε και τους κανόνες που επικρατούν στο σερβικό ποδόσφαιρο και σύμφωνα με τους οποίους επιτρέπεται η συμμετοχή έως τεσσάρων αλλοδαπών στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν έχουν έως οκτώ στο ρόστερ τους και θεωρεί πως αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα με την Παρτιζάν.

Στις δηλώσεις του όπως αναφέρουν τα Μέσα της Σερβίας τονίζει πως αυτός ο περιορισμός δεν ευνοεί το ποδόσφαιρο της χώρας και ειδικά από τη στιγμή που ο σύλλογος συμμετέχει στο Champions League. Πάντως η ήττα από την Παρτιζάν έχει προκαλέσει ταραχή στο στρατόπεδο των πρωταθλητών.