Αντσελότι για Νάπολι: «Ήρθε η ώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο τεχνικός της Νάπολι Κάρλο Αντσελότι δήλωσε σε ραδιόφωνο της Ιταλία πως πιστεύει πολύ στη Νάπολι και ίσως ήρθε η ώρα οι «παρτενοπέι» να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. 

Αντσελότι για Νάπολι: «Ήρθε η ώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο τεχνικός της Νάπολι Κάρλο Αντσελότι μίλησε στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Rai Radio 1» για τους στόχους των «παρτενοπέι». Ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως πιστεύει πολύ στο υλικό που έχει η ομάδα και πως ίσως ήρθε η ώρα η Νάπολι να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα.

Ο Αντσελότι δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ευχέρεια που έχουν οι ποδοσφαιριστές του στο σκοράρισμα, στις αμυντικές αστοχίες, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τους χαμένους καλοκαιρινούς μεταγραφικούς στόχους των Μάουρο Ικάρντι και Χαμές Ροντρίγκεζ.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για το φετινό τίτλο και αν πιστεύει στην ομάδα:«Δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό (σ.σ. να κλείσει το χάσμα), αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με όλους. Η δικιά μου ομάδα μου αρέσει πολύ, τόσο ως προς το χαρακτήρα όσο και ως προς την προσωπικότητα, «μεγαλώσαμε» την περασμένη σεζόν», είπε αρχικά για να συμπληρώσει «Είμαστε μια ομάδα που παίζει καλά εδώ και πολλά χρόνια. Στο παρελθόν έλειπαν μερικά μικρά πράγματα για να φτάσουμε στην πρώτη θέση και ίσως να έφτασε η ώρα. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά θα προσπαθήσουμε».

Για την επίθεση και τις αμυντικές αστοχίες της ομάδας του:«Αν ήταν όλα τέλεια τώρα, θα έπρεπε να ανησυχούμε. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά σε σύγκριση με τα πρώτα παιχνίδια έχουμε βελτιωθεί αμυντικά, χάρη στη συμβολή όλης της ομάδας».


Τέλος για τους καλοκαιρινούς στόχους Μάουρο Ικάρντι και Χάμες Ροντρίγκεζ είπε: «Είχαμε εξετάσει πολλές περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων και τον Ικάρντι. Για να ολοκληρωθεί όμως μια μεταγραφή, πρέπει να υπάρχει η σφοδρή επιθυμία του παίκτη να έρθει. Για τον Χάμες ; Υπήρξε η θέληση να τον πάρουμε, αλλά δεν τα βρήκαμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τώρα τον χρησιμοποιεί συνέχεια. Ωστόσο ήρθαν οι Γιορέντε και Λοσάνο, αλλά και άλλοι εξαιρετικοί παίκτες όπως οι Ντι Λορέντζο και Μανωλάς, οι οποίοι ανέβασαν την ποιότητα της ομάδας».