Μουρίνιο: «Απολύθηκα και ίσως να το άξιζα, αλλά η Γιουνάιτεντ είναι χειρότερη» (vid)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε στο Sky Sports πως αυτός μπορεί να έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρυσι και ίσως και να το άξιζε κιόλας, αλλά η ομάδα παίζει χειρότερα τώρα...

Μουρίνιο: «Απολύθηκα και ίσως να το άξιζα, αλλά η Γιουνάιτεντ είναι χειρότερη» (vid)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του Sky Sports για να σχολιάσει το μεγάλο ντέρμπι της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ (2-1 κέρδισε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ) για το πρωτάθλημα της Premier League.

Στο περιθώριο λοιπόν της αναμέτρησης των «μπλε» με τους «κόκκινους», ο Πορτογάλος προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει και τη φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία ομολογουμένως δεν είναι καλή. Ο Μουρίνιο εξέφρασε την πικρία του για την περσινή του απόλυση από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» αν και όπως παραδέχτηκε ίσως και να το άξιζε, τονίζοντας όμως, πως φέτος η ομάδα παίζει χειρότερα απ' ότι με τον ίδιο στον πάγκο της.

Συγκεκριμένα ο Μουρίνιο ανέφερε:«Δεν το απολαμβάνω καθόλου αυτό. Έχω αφήσει φίλους πίσω στην ομάδα, έχω σεβασμό για τους οπαδούς και για εμένα προσωπικά είναι μια κατάσταση στενάχωρη. Το λέω με φωνή λύπης και αισθάνομαι λύπη. Εγώ απολύθηκα και ίσως άξιζα να απολυθώ. Όμως, αυτή η ομάδα είναι χειρότερη απ' ότι ήταν πέρυσι».

Δείτε το σχόλιο του Ζοζέ Μουρίνιο για τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: