Είχε και στη Βαλένθια πορεία κατά της διοίκησης!

Περισσότεροι από 1000 οπαδοί της Βαλένθια, πριν το ματς με τη Λεγκανές, έκαναν πορεία στους δρόμους της Ισπανικής πόλης αντιδρώντας στην αποπομπή του πρώην προπονητή Μαρθελίνο και την αντικατάσταση του από τον Θελάδες και ζητώντας την αποχώρηση του ιδιοκτήτη Πέτερ Λιμ.

Είχε και στη Βαλένθια πορεία κατά της διοίκησης!


Όποιος νομίζει ότι οι πορείες φιλάθλων κατά των διοικήσεων ποδοσφαιρικών ομάδων είναι Ελληνικό φαινόμενο, ή …ευρεσιτεχνία, πλανάται πλάνην οικτρά!

Την ίδια στιγμή που στους δρόμους της Αθήνας οι φίλοι του Παναθηναϊκού διαδήλωναν, κατά του Γιάννη Αλαφούζου και των συν αυτώ, το ίδιο έπρατταν κι οι ομόλογοι τους της Βαλένθια, που πηγαίνοντας προς το «Μεστάγια», για να δουν το ματς με τη Λεγκανές, ξεσήκωσαν την Ισπανική πόλη διαμαρτυρόμενοι κατά του ιδιοκτήτη Πέτερ Λιμ και τον διοικούντων για την απόλυση του Μαρθελίνο και την αντικατάσταση του από τον Άλμπερτ Θελάδες.

Περισσότεροι από 1000 «αφιθιονάδος» των «νυχτερίδων» ζήτησαν την αποχώρηση του επιχειρηματία από την Σιγκαπούρη, υψώνοντας πανό και πλακάτ έξω από την είσοδο των επισήμων του γηπέδου.