Μπάγερν Μονάχου - Κολωνία 4-0 «Ρετιρέ», εν.. αναμονή οι Βαυαροί!

Η Μπάγερν Μονάχου με δύο γκολ του Λεβαντόφσκι κι από ένα των νεαποκτηθέντων Κοουτίνιο και Πέρισιτς νίκησε 4-0 την Κολωνία και πέρασε την Λειψία που αργότερα, σήμερα, φιλοξενείται από την Βέρντερ στην Βρέμη

Μπάγερν Μονάχου - Κολωνία 4-0 «Ρετιρέ», εν.. αναμονή οι Βαυαροί!

Μετά την επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα (με 3-0), για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου του Champions League (του ομίλου του Ολυμπιακού) η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα, αφού το περασμένο Σάββατο είχε κολλήσει στο 1-1 στη Λειψία, κόντρα στην τοπική ομάδα.

Το συγκρότημα του Νίκο Κόβατς συνέτριψε 4-0 την Κολωνία με δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 9 τέρματα σε 5 αγωνιστικές) στο 3ο, μόλις, λεπτό και το αντίστοιχο του δευτέρου μέρους (48') για να ακολουθήσουν δύο τέρματα νεαποκτηθέντων.

Του Φιλίπε Κοουτίνιο, που πέτυχε το παρθενικό του επίσημο ως παίκτης των «Βαυαρών», με πέναλτι (62') και του Ιβάν Πέρισιτς που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (73').

Nωρίτερα (59') διευκολύνοντας το έργο των νικητών είχε αποβληθεί από τους ηττηθέντες ο Εχιζίμπουε

Έτσι η Μπάγερν, εν αναμονή του αγώνα της Λειψίας, στην Βρέμη, με την τοπική Βέρντερ, πέρασε πρώτη στην βαθμολογία.

Η σύνθεση της ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ζ. Μπόατενγκ (59' Χάβι Μαρτίνεθ), Σίλε, Κίμιχ (72' Κουζάνς), Λουκάς Ερναντέζ, Παβάρ, Πέρισιτς, Φιλίπε Κοουτίνιο, Γκνάμπρι, Τολισό, Λεβαντόφσκι (72' Τ. Μίλερ).