Ριβάλντο: «Γλίτωσε ιστορική ξεφτίλα η Ρεάλ»

Ο παλαίμαχος άσος Ριβάλντο δήλωσε πως η Ρεάλ Μαδρίτης γλίτωσε ιστορική ξεφτίλα, αναφερόμενος στην ευρεία ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ριβάλντο: «Γλίτωσε ιστορική ξεφτίλα η Ρεάλ»

Δηλώσεις έκανε ο παλαίμαχος άσος των Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού Ριβάλντο για τη μεγάλη σε έκταση ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0 στους ομίλους του Champions League.

Ο Ριβάλντο «δε μάσησε τα λόγια του» και όπως τόνισε αν θέλει ο Ζιντάν οι Μαδριλένοι να εμφανίσουν την εικόνα της ομάδας που κατέκτησε 3 φορές το Champions League τα τελευταία χρόνια θα πρέπει να δουλέψει σκληρά.

Μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος άσος σημείωσε πως η ήττα της της Ρεάλ θα μπορούσε να πάρει ιστορικές διαστάσεις από τους Παριζιάνους που ήταν καταιγιστικοί, και πως οι Ισπανοί γλίτωσαν στην ουσία από μια «ιστορική ξεφτίλα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρίμπο:

«Η ισπανική ομάδα ήταν αρκετά κακή απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν η οποία ήταν ασυγκράτητη. Θα μπορούσε να έχει νικήσει με μεγαλύτερο σκορ από το 3-0 και ενδεχομένως η Ρεάλ να έχει γλιτώσει μια ιστορική ξεφτίλα.

Οι παίκτες της Ρεάλ έχασαν την μπάλα πολλές φορές στη μεσαία γραμμή και έγινε ιδιαίτερα ευάλωτη στην άμυνά της. Ο Ζιντάν έχει πολλή δουλειά να κάνει για να εμφανίσει μια ομάδα όπως και εκείνη που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ τρεις φορές στη σειρά».