Ρόναλντο: Λύγισε μπροστά στην κάμερα μιλώντας για τον πατέρα του! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλώντας σε συνέντευξη για τον πατέρα του λύγισε μπροστά στην κάμερα.

Ρόναλντο: Λύγισε μπροστά στην κάμερα μιλώντας για τον πατέρα του! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρα από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και άνθρωπος. Ο άσος της Γιουβέντους σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών από ηπατική ανεπάρκεια, λόγω αλκοολισμού. .

Στην διάρκεια της συνέντευξης του διάσημου Πορτογάλου με τον Πιρς Μοργκαν, στην βρετανική τηλεόραση «Itv», η οποία θα προβληθεί αύριο (17/9), παρουσιάστηκε βίντεο με πρωταγωνιστή τον πατέρα του επιθετικού της Γιουβέντους, Ζοσέ Ντινίς Αβέιρο.
Ο Πορτογάλος διεθνής όταν ρωτήθηκε λοιπόν για το χαμό του πατέρα του και αν τον έχει επηρεάσει, ανάφερε ξεσπώντας σε κλάματα πως τον στεναχωρεί πολύ που δε βρίσκεται στη ζωή για να καμαρώσει τα επιτεύγματα του τονίζοντας πως ναι μεν τον βλέπει η οικογένεια του αλλά ο πατέρας του δυστυχώς δεν πρόλαβε τίποτα.

Αναλυτικά ο Ρονάλντο δήλωσε για το βίντεο:

«Βλέπω πρώτη φορά αυτό το βίντεο. Απίστευτο. Ποτέ δεν γνώρισα τον πατέρα μου, ήταν πάντα μεθυσμένος».

Ο Ρονάλντο, εμφανώς συγκινημένος συνέχισε: «Και αυτό για το οποίο λυπάμαι περισσότερο, είναι ότι ο πατέρας μου δεν έχει δει τι έχω καταφέρει. Δεν με έχει δει ποτέ να παίρνω βραβεία. Η υπόλοιπη οικογένειά μου είδε τα πάντα, η μαμά μου, τα αδέλφια μου, ο μεγαλύτερος υιός μου, αλλά εκείνος τίποτα, πέθανε νέος»...

Στην συνέντευξη με τον Μόργκαν, Ο Ρονάλντο μίλησε επίσης για την κατηγορία για βιασμό που έγινε εναντίον του από την Κάθριν Μαγιόργκα:

«Αυτό το πράγμα με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα. Μια ημέρα ήμουν στο σαλόνι με την φίλη μου και στην τηλεόραση άρχισαν να λένε αυτά τα νέα. Άκουσα τα παιδιά μου να κατεβαίνουν στις σκάλες και έτσι άλλαξα αμέσως κανάλι γιατί ντρεπόμουν».

Μετά από τα δάκρυα για τον πατέρα του Ζοσέ και την απογοήτευση με την ιστορία του υποτιθέμενου βιασμού, ο Ρονάλντο βρήκε το χαμόγελό του μιλώντας για τη φίλη του Γκεοργκίνα, την οποία θα παντρευτεί: «Με βοήθησε πολύ, φυσικά είμαι ερωτευμένος μαζί της και θα παντρευτούμε σίγουρα. Επιπλέον, είναι και το όνειρο της μητέρας μου».

Δείτε τον Ρονάλντο να ξεσπάει σε κλάματα μιλώντας για τον πατέρα του: