Αδιανόητο σχόλιο δημοσιογράφου κατά Λουκάκου: «Μόνο με μπανάνες μπορείς να τον σταματήσεις!» (vid)

Αδιανόητο ρατσιστικό σχόλιο προκάλεσε την κατακραυγή και την άμεση απόλυσή του. Διαβάστε ακριβώς τι είπε.

Αδιανόητο σχόλιο δημοσιογράφου κατά Λουκάκου: «Μόνο με μπανάνες μπορείς να τον σταματήσεις!» (vid)

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Λουτσιάνο Παζιράνι θέλοντας να εκθειάσει τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Ρομέλου Λουκάκου έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του άμεσα.

Πιο αναλυτικά ο Παζιράνι που δούλευε για λογαριασμό του Ιταλικού δικτύου «Top Calcio24» ήθελε να δώσει στον κόσμο να καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να σταματήσει κάποιος τον Βέλγο άσο στον ένας με έναν. Ο τρόπος λοιπόν για να ανακόψει κάποιος τον Λουκάκου σύμφωνα με τον Παζιράνι είναι με δέκα μπανάνες...

Συγκεκριμένα τα λόγια του δημοσιογράφου ήταν:«Αν πας στο ένας με έναν απέναντί του είσαι χαμένος, θα πέσεις στο έδαφος. Θα είσαι, όμως, εντάξει αν έχεις 10 μπανάνες να του πετάξεις».

Στην εκπομπή παρενέβη άμεσα ο διευθυντής του αθλητικού σταθμού ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει την «πατάτα» του Παζιράνι ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο και αφήνοντας τον χωρίς δουλειά... Αφού τον απέλυσε από τον τηλεοπτικό σταθμό χωρίς δεύτερη σκέψη.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Λουκάκου είχε δεχθεί ρατσιστική επίθεση σε αγώνα της Ίντερ με την Κάλιαρι όταν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας άρχισαν να κάνουν ήχους μαϊμούς την ώρα που ο Βέλγος φορ προσπαθούσε να εκτελέσει πέναλτι.

Δείτε το tweet με το ρατσιστικό σχόλιο του Παζιράνι για τον Λουκάκου: