Μανέ: «Συμφιλιωθήκαμε με τον Σαλάχ» (vid)

Ο Σάντιο Μανέ αποκάλυψε στο «Canal+» ότι λύθηκε η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ του ιδίου και του συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ

Μανέ: «Συμφιλιωθήκαμε με τον Σαλάχ» (vid)

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στις σχέση του Σαντιό Μανέ με τον συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, παρά το ξέσπασμά του πρώτου στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρνλι πριν από μερικές εβδομάδες.

Τότε, ο Σενεγαλέζος επιθετικός ήταν έξαλλος με τον Αιγύπτιο φορ, επειδή ο τελευταίος τελείωσε μόνος του μία φάση και δεν του έδωσε τη μπάλα για να σκοράρει, παρότι ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ο Μανέ κατά την αλλαγή του ξέσπασε στον πάγκο για την κίνηση του συμπαίκτη του και το γεγονός αυτό μοιραία έκανε το γύρο του κόσμου και ακολούθησε «καταιγίδα» δημοσιευμάτων για τις σχέσεις των δύο ποδοσφαιριστών.

Για το σχετικό θέμα, λοιπόν, ο Μανέ σε δηλώσεις του στο «Canal+» ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη σχέση του με τον Αιγύπτιο επιθετικό.

«Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Χρειάζεται μερικές φορές να τα λέμε όλα πρόσωπο με πρόσωπο. Επίσης, συμβαίνει μερικές φορές να μην πάρω την πάσα. Με τον Σαλάχ, όμως, συμφιλιωθήκαμε και γίναμε οι καλοί φίλοι που ήμασταν πριν», επεσήμανε σχετικά.

Θυμηθείτε το ξέσπασμα του Μανέ στο ματς με την Μπέρνλι: