Τραυματίστηκε ο Μόντριτς, νέος «πονοκέφαλος» στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κροάτης μέσος επέστρεψε στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης με μυϊκό τραυματισμό από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στον Ζιντάν

Τραυματίστηκε ο Μόντριτς, νέος «πονοκέφαλος» στην Ρεάλ Μαδρίτης

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος βλέπει το έναν μετά τον άλλο τους παίκτες του να τίθενται νοκ-άουτ με πρόβλημα τραυματισμού.

Νέο «θύμα» της… επιδημίας που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό των «μερένχες» ήταν ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος επέστρεψε με μυϊκό πρόβλημα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Κροατίας.

Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε κανονικά στη νίκη του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος με 4-0 επί της Σλοβακίας την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ την περασμένη Δευτέρα έπαιξε και στο ματς κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν και σκόραρε με πέναλτι για την ομάδα του στο ισόπαλο 1-1 στο Μπακού.

Κατά την επιστροφή του όμως στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης διαπιστώθηκε μυϊκό πρόβλημα στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων, που θα δείξουν και το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο παίκτης για να αποθεραπευτεί.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως ο διεθνής άσος δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του για τον Σαββατιάτικο αγώνα των «μερένχες» με αντίπαλο την Λεβάντε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την τέταρτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη και η συμμετοχή του στο ματς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι την Τετάρτη (18/9), στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του εφετινού Champions League.

Υπενθυμίζεται πως από το ξεκίνημα της εφετινής αγωνιστικής περιόδου πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε να μείνουν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους με πρόβλημα τραυματισμού.

Το καλό, πάντως, για τον προπονητή της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν, είναι το γεγονός ότι πρόσφατα επέστρεψαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι Έντεν Αζάρ και Χάμες Ροντρίγκες, τους οποίους και υπολογίζει για το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος.