Μέσι για Ρονάλντο: «Δεν είμαστε φίλοι, αλλά θα έβγαινα για δείπνο μαζί του» (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και επεσήμανε πως δεν έχει πρόβλημα να αποδεχτεί την πρόκληση για δείπνο που του απεύθυνε o Πορτογάλος, στην πρόσφατη κλήρωση των ομίλων του Champions League

Μέσι για Ρονάλντο: «Δεν είμαστε φίλοι, αλλά θα έβγαινα για δείπνο μαζί του» (vid)

Τον γύρο του κόσμου έκανε το τετ-α-τετ ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της φάσης των ομίλων του εφετινού Champions League.

Ακόμα περισσότερο, δε, οι δηλώσεις του Πορτογάλου σταρ στην εκδήλωση, όπου μεταξύ άλλων απεύθυνε και πρόσκληση στον Αργεντινό «μάγο» της Μπαρτσελόνα για δείπνο.

Η απάντηση του Μέσι ήρθε τελικά λίγες εβδομάδες αργότερα, καθώς ρωτήθηκε για το σχετικό θέμα σε συνέντευξή του στα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης και απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει πραγματικότητα αυτή η συνάντηση ανάμεσα στα δύο μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

«Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο Ρονάλντο δεν είμαστε φίλοι, διότι δεν παίξαμε ποτέ στην ίδια ομάδα, δεν έχουμε μοιραστεί τα αποδυτήρια, αλλά όταν συναντιόμαστε και μιλάμε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά μας. Την τελευταία φορά, μάλιστα, μιλήσαμε πολύ περισσότερο κα περάσαμε πιο πολύ χρόνο μαζί», είπε αρχικά ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα.

Στη συνέχεια, ο 32χρονος επιθετικός πρόσθεσε κλείνοντας: «Δεν ξέρω αν θα βγούμε να φάμε μαζί, διότι και οι δυο έχουμε πολλές υποχρεώσεις, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποδεχθώ την πρόσκλησή του».

Δείτε τι είχε προηγηθεί κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της φάσης των ομίλων του Champions League: