Ύβρεις Σίντγουελ για Μήτρογλου: «Αυτός ο γαμ...νος» (vid)

Την περίοδο που ήταν συμπαίκτης στη Φούλαμ με τον Έλληνα επιθετικό Κώστα Μήτρογλου αναφέρθηκε ο 36χρονος παλαίμαχος Άγγλος μέσος, Στιβ Σίντγουελ

Ύβρεις Σίντγουελ για Μήτρογλου: «Αυτός ο γαμ...νος» (vid)

Μία συνέντευξη παραχώρησε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Φούλαμ Στιβ Σίντγουελ και μεταξύ άλλων θυμήθηκε την κοινή του θητεία με τον Κώστα Μήτρογλου στην Φούλαμ.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη του 2014 για να συνεχίσει την καριέρα του στους «κότατζερς», βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 4,5 ετών.

Ο Σίντγουελ θυμήθηκε λοιπόν την περίοδο που ήταν συμπαίκτης με τον διεθνή φορ στην ομάδα της αγγλική πρωτεύουσας και σε δηλώσεις του στάθηκε στις μπάρες πρωτεΐνης που έτρωγε διαρκώς ο «Μητρογκόλ».

Μάλιστα, τον παρομοίασε και με Ταργκάριαν του "Game of Thrones" λόγω της γενειάδας του.

«Τον Γενάρη, κατά τη μάχη της παραμονής, χρειαζόμασταν έναν επιθετικό. Οπότε πήραν τον Κώστα Μήτρογλου. Έτσι πιστεύω ότι ήταν το όνομά του. Αυτός ο γ....ς, δεν σταματούσε να τρώει, όλη την ώρα τον έβλεπες να περπατάει γύρω στο προπονητικό κέντρο με μια γ...η μπάρα πρωτεΐνης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 36χρονος παλαίμαχος μέσος.