Έξαλλος Αντσελότι με το Δήμο της Νάπολι για τα αποδυτήρια του «Σαν Πάολο»!

Ο προπονητής της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι, δήλωσε αγανακτισμένος με τον Δήμο της Ιταλικής πόλης, αφού οι εργασίες στα αποδυτήρια του «Σαν Πάολο» δεν έχουν ολοκληρωθεί τρεις μέρες πριν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα των «παρτενοπέι» 

Έξαλλος Αντσελότι με το Δήμο της Νάπολι για τα αποδυτήρια του «Σαν Πάολο»!

Κατά μέρος τη «διπλωματία» άφησε ο Κάρλο Αντσελότι, μαθαίνοντας ότι οι εργασίες στα αποδύτηρια του «Σαν Πάολο» δεν έχουν ολοκληρωθεί, παρότι απομένουν 3 ημέρες για τον παρθενικό εντός έδρας αγώνα της Νάπολι την φετινή χρονιά, κόντρα στην Σαμπντόρια, ενώ ακολουθεί κι εκείνος, με την Λίβερπουλ, την προσεχή Τρίτη, για το Champions League...

«Είμαι αγανακτισμένος» παραδέχθηκε, ανεβάζοντας τους τόνους, ο 60χρονος τεχνικός των «παρτενοπέι», που καταφέρθηκε εναντίον των υπηρεσιών του Δήμου της Ιταλικής πόλης, στον οποίο ανήκει το ιστορικό στάδιο: «Αστοχία κι ανεπάρκεια χαρακτηρίζει όσους ανέλαβαν τις εργασίες. Πως μπόρεσαν Περιφέρεια, Δήμος και Αρχές να καθυστερήσουν τις εργασίες που ανέλαβαν; Βλέπω μια απαξίωση της ομάδας από όλους αυτούς τους φορείς...»

Εδώ και μήνες το θρυλικό «Σαν Πάολο» αποτέλεσε εργοτάξιο προκειμένου να εκμοντερνιστεί και να πλησιάσει τα στάνταρ της εποχής, αφού εγκαινιάστηκε το 1959 και εξωραϊστηκε το 1990 για το Ιταλικό Μουντιάλ. Ωστόσο οι εργασίες στα αποδυτήρια δεν έχουν ολοκληρωθεί, παρότι η ομάδα εξ επί τούτου είχε ζητήσει τις δύο πρώτες αγωνιστικές να μην παίξει εντός έδρας.

«Είδα την κατάσταση των αποδυτηρίων. Δεν υπάρχουν λόγια. Αποδέχθηκα το αίτημα των διοικούντων να παίξουμε εκτός έδρας τα πρώτα δύο ματς για να βοηθήσουμε την ολοκλήρωση των εργασιών, όπως μας είχαν υποσχεθεί. Σε δύο μήνες φτιάχνεται σπίτι αλλά δεν ήταν δυνατό να φτιαχθούν τα αποδυτήρια μας! Που θα αλλάξουμε για τους αγώνες με Σαμπντόρια και Λίβερπουλ; Είμαι απογοητευμένος...»

Αξίζει ν' αναφερθεί ότι ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει ζητήσει τόσο την παραχώρηση του χώρου του σταδίου ώστε να αναγείρει εκεί νέο υπερσύγχρονο γήπεδο, αλλά ο Δήμος δεν συναινεί.