Xάνει, λόγω τραυματισμού, το ματς προς τιμήν του ο Κομπανί!

Ο, «γυάλινος», Βενσάν Κομπανί δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στο ματς προς τιμήν του, που διοργανώνει η Μάντσεστερ Σίτι εξαιτίας ενός ακόμη τραυματισμού... 

Xάνει, λόγω τραυματισμού, το ματς προς τιμήν του ο Κομπανί!

Στην... πλάκα το' ριξε ο Βενσάν Κομπανί για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να δώσει το, αγωνιστικό, «παρών» στην σημερινή, φιλική, αναμέτρηση, προς τιμήν του, που διοργανώνει, στο Μάντσεστερ, η πρώην ομάδα του Σίτι!

Ο Βέλγος, που αποχώρησε, στο φινάλε της περασμένης σεζόν, από τους πρωταθλητές Αγγλίας επέστρεψε στα πάτρια κι ανέλαβε την Άντερλεχτ με τη διττή ιδιότητα, του παίκτη - προπονητή!

Αγωνιζόμενος με τους «μωβ» των Βρυξελλών τραυματίστηκε, στις 23 Αυγούστου, κόντρα στην Γκενκ, μ' αποτέλεσμα ν' αδυνατεί να παίξει, σήμερα, στο γήπεδο που αποτέλεσε ποδοσφαιρικό του «σπίτι» τα προηγούμενα 11 χρόνια, κατά τη διάρκεια του φιλικού των παλαιμάχων των «Πολιτών» με ομάδα, επιλέκτων, βετεράνων της Premier League.

Aλλά ο 33χρονος, που έχει ταλαιπωρηθεί, καθ' όλη την καριέρα του, από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, το αντιμετώπισε με στωικότητα και διάθεση αυτοσαρκασμού λέγοντας κατά την άφιξη του: «Δεν θα παίξω, δυστυχώς. Είναι... σύνηθες, όμως, για μένα. Έχω ένα μυικό πρόβλημα».

Τα έσοδα από το φιλικό θα δοθούν σε κοινωφελές ίδρυμα, που έχει συστήσει ο Κομπανί, στο Μάντσεστερ, με τη βοήθεια του Δήμου της Αγγλικής πόλης και στόχο έχει την ανακούφιση των αστέγων.