Επιβεβαίωση από Ντόρτμουντ του ενδιαφέροντος Γιουνάιτεντ για Σάντσο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε για τον Τζέιντον Σάντσο, το καλοκαίρι που πέρασε, αλλά εισέπραξε αρνήση τόσο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, όσο και από τον 19χρονο, διεθνή, Άγγλο, εξτρέμ. 

Επιβεβαίωση από Ντόρτμουντ του ενδιαφέροντος Γιουνάιτεντ για Σάντσο

Δεν ήταν τελικά αποκύημα της φαντασίας των Άγγλων ή των Γερμανών ρεπόρτερ το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τζέιντον Σάντσο.
Το παράδέχθηκε, δημοσίως, ο αθλητικός διευθυντής των «Βεστφαλών», Μίκαελ Τσορκ, μιλώντας στην σειρά επεισοδίων που αφιερώνει η Amazon για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο 19χρονος διεθνής Άγγλος εξτρέμ - που χθες πέτυχε τα παρθενικά του τέρματα με την «μεγάλη» Εθνική της πατρίδας του - ήταν η περσινή αποκάλυψη, όχι μόνο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και σύσσωμης της Μπουντεσλίγκα και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο κάνοντας άπαντες ν' απορούν πως τον άφησε να φύγει ο Πεπ Γκουαρντιόλα από την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι επιδόσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της συμπολίτισσας της Σίτι, Γιουνάιτεντ με τον Τσορκ να αποκαλύπτει την προσέγγιση των «κόκκινων διαβόλων» αλλά και την αρνητική στάση που κράτησαν οι ίδιοι αλλά κι ο παίκτης.

«Έγινε όντως ένα ραντεβού. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάλεσε και τον σύμβουλο μεταγραφών της ομάδας μας. Όμως, απ' όσο ξέρω, ο δικός μας άνθρωπος ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας πως όσο μεγάλη κι αν ήταν η προσφορά τους, δεν θα αφήναμε τον Τζέιντον να φύγει. Επιπλέον, ούτε ο παίκτης έχει διάθεση ν' αποχωρήσει από εμάς».