Πέρεθ: «Γι’ αυτό δεν πήραμε Πογκμπά και Νεϊμάρ»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ αναφέρθηκε στα «σίριαλ» του εφετινού καλοκαιριού για Νεϊμάρ και Πολ Πογκμπά

 Πέρεθ: «Γι’ αυτό δεν πήραμε Πογκμπά και Νεϊμάρ»

Τον λόγο για τον οποίο δεν προχώρησαν οι μεταγραφές των Νεϊμάρ και Πολ Πογκμπά στην Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το εφετινό καλοκαίρι δημοσιεύματα ήθελαν τη «βασίλισσα» να κοιτάζει έντονα την περίπτωση του Γάλλου μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, ο οποίος με την σειρά του είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους» για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον σύλλογο της Μαδρίτης.

Από την άλλη, φήμες ήθελαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει μπει «σφήνα» στην υπόθεση του Νεϊμάρ, παρά το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα βρισκόταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κλήθηκε λοιπόν να δώσει ορισμένες σχετικές απαντήσεις και ξεκαθάρισε το τοπίο…

«Αν και είχαμε ήδη καλή ομάδα, ποτέ ξανά δεν επενδύσαμε τόσα πολλά σε παίκτες. Η Γιουνάιτεντ δεν ήθελε στην πραγματικότητα να πουλήσει τον Πογκμπά, ενώ για τον Νεϊμάρ ουσιαστικά όλα ήταν ένα ζήτημα που δημιούργησαν τα Μέσα ενημέρωσης. Εργαζόμαστε διαρκώς, ώστε στο μέλλον να φέρουμε κι άλλους σπουδαίους παίκτες», ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης.