Φεκίρ: «Είπαν ψέματα για το γόνατό μου»

Ο Ναμπίλ Φεκίρ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο «ναυάγιο» της μεταγραφής του από την Λιόν στην Λίβερπουλ, τονίζοντας πως ειπώθηκαν ψέματα για το γόνατό του

Φεκίρ: «Είπαν ψέματα για το γόνατό μου»

Ξέσπασε ο Ναμπίλ Φεκίρ σε δηλώσεις του στην γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», κατά όσων είχαν «χαλάσει» την μεταγραφή του από την Λιόν στη Λίβερπουλ το περσινό καλοκαίρι.

O 26χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Μπέτις, αναφέρθηκε στις φήμες που τον ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατό του, το οποίο είχε κάνει την αγγλική ομάδα να μην αποκτήσει τελικά τα δικαιώματά του.

«Ειπώθηκαν πολλά ψέματα όσον αφορά στην περίπτωση μου. Προσπάθησα να μην το σκέφτομαι, όμως δεν μπορούσα και όλο αυτό επηρέασε και εμένα, αλλά και την οικογένεια μου. Ακόμη το σκέφτομαι μερικές φορές. Η αλήθεια όμως ήταν τελείως διαφορετική από αυτό που παρουσίαζαν. Το γόνατο μου ήταν μία χαρά. Δεν είχε τίποτα σας το εγγυώμαι», επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε κλείνοντας: «Είχα κάνει όλα τα ιατρικά τεστ στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Γαλλίας και δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα. Ο Ζαν Μισέλ Ολάς είχε κάνει τεράστια πρόταση τότε για να με κρατήσει. Έκανα τα ιατρικά τεστ στην Λίβερπουλ, ήμουν έτοιμος να υπογράψω και ξαφνικά αποφάσισαν να μην με αγοράσουν, ρίχνοντας το πρόβλημα στο γόνατό μου. Έπρεπε να βρουν μία δικαιολογία επειδή το μετάνιωσαν».