Βενγκέρ: «Μετανιώνω που δεν πήρα Μέσι και Ρονάλντο στην Άρσεναλ»

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε πως την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο της Άρσεναλ προσπάθησε να πάρει τόσο τον Μέσι όσο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στους «κανονιέρηδες»

Βενγκέρ: «Μετανιώνω που δεν πήρα Μέσι και Ρονάλντο στην Άρσεναλ»

Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξή του ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων μέσω των social media του «BT Sport» και μεταξύ άλλων κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τα δύο μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 69χρονος παραδέχτηκε πως προσπάθησε να πάρει στους «κανονιέρηδες» και τους δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο, τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Αργεντινός παρέμεινε στην Μπαρτσελόνα και με τις επιτυχίες του έγραψε το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου, ενώ ο Πορτογάλος έπειτα από μία εντυπωσιακή πορεία με ρεκόρ και τρόπαια σε Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Μάντσεστερ Γιουνάιστεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, πλέον αγωνίζεται στην Γιουβέντους.

«Ό,τι έχουν κάνει αυτοί οι δύο, θα είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί από κάποιον άλλον. Σκοράρουν 50 γκολ τη σεζόν. Θα τα αντιληφθούμε όλα αυτά μόνο όταν σταματήσουν οι δυο τους να παίζουν», είπε αρχικά ο Βενγκέρ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε κλείνοντας: «Ναι προσπάθησα να πάρω και τον Κριστιάνο και είναι από τα κομμάτια που μετανιώνω στη ζωή γιατί ήταν δουλειά που δεν καταφέραμε να κάνουμε. Με τον Μέσι συζητούσαμε όταν είχαμε πάρει τον Φάμπρεγας. Στη Μπαρτσελόνα υπήρχε ο Μέσι, ο Πικέ και ο Φάμπρεγας στα τμήματα υποδομής. Ενδιαφερόμασταν για τον Μέσι, αλλά δεν μπορούσαμε ούτε να τον αγγίξουμε».

Ο Βενγκέρ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2018 και από τότε συνεχίζει να αναζητά μία νέα ομάδα για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα.