Μπαρτομέου: «Στην Μπαρτσελόνα και μετά το 2021 ο Μέσι»

Καθησυχαστικός ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, ενώ αναφέρθηκε και στον Νεϊμάρ.

Μπαρτομέου: «Στην Μπαρτσελόνα και μετά το 2021 ο Μέσι»

Η «El Pais» έγραψε για τον όρο αποδέσμευσης που έχει ο Λιονέλ Μέσι στο συμβόλαιο του με αποτέλεσμα να προκληθεί μία αναστάτωση στη Βαρκελώνη. Ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου έσπευσε, ωστόσο με δηλώσεις του να καθησυχάσει τον κόσμο. Ο ισχυρός άνδρας της «Μπάρτσα» μίλησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου και τόνισε:

«Ο Μέσι μπορεί να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα πριν από τη σεζόν 2020/21 είτε για να αποσυρθεί είτε για να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του. Είναι ένας όρος που υπήρχε και στα συμβόλαια των Πουγιόλ, Τσάβι και Ινιέστα. Αλλά δεν χρειάζεται ανησυχία. Προσωπικά, είμαι ήρεμος και θεωρώ βέβαιο πως ο Μέσι θα συνεχίσει στην ομάδα και μετά το 2021», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο θέμα με τον Νεϊμάρ τονίζοντας: «Δεν υποσχεθήκαμε κάποιον ποδοσφαιριστή ως αντάλλαγμα. Όμως, από την στιγμή που η Παρί ήταν διατεθειμένη να διαπραγματευτεί για τον Νεϊμάρ, υπήρχαν ποδοσφαιριστές που έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Κάποια στιγμή, ο Νεϊμάρ είπε στους διοικούντες την Παρί πως θέλει να διαπραγματευτεί μόνο με την Μπάρτσα. Προσπάθησε πολύ για τη μεταγραφή, αλλά τελικά θα παίξει και φέτος στο Παρίσι».