Ο «άσος στο μανίκι» της Νάρα και η ευκαιρία του Ικάρντι

Τα όσα δεν είπε η σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, Γουάντα Νάρα, για την μεταγραφή του παίκτη από την Ίντερ στην Παρί Σεν Ζερμέν και η ευκαιρία του 26χρονου με το νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του

Ο «άσος στο μανίκι» της Νάρα και η ευκαιρία του Ικάρντι

Στο «σίριαλ» του εφετινού καλοκαιριού με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Μάουρο Ικάρντι αναφέρθηκε η σύζυγος και ατζέντης του Αργεντινού επιθετικού, Γουάντα Νάρα, αποκαλύπτοντας πως υπήρχε μία συγκεκριμένη στρατηγική (από την ίδια) πίσω από την μετακίνηση του παίκτη από την Ίντερ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Εάν περίμενα μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών, είναι επειδή είχα άσο στο μανίκι μου! Κανείς δεν ήξερε πού θα πάει ο Μάουρο, ούτε ακόμα και τα παιδιά μας. Δεν υπήρξε ποτέ σοβαρή πρόταση από την Μπόκα Τζούνιορς. Αρκετές ιταλικές ομάδες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν ικανοποιούσε τα θέλω του και γι’ αυτό και αποδέχθηκε την πρότασή της», είπε μεταξύ άλλων.

Αυτό, βέβαια, που δεν είπε η 32χρονη, αλλά έφερε στο «φως» ο Τύπος της γειτονικής Ιταλίας, είναι ότι ο 26χρονος φορ ήταν εξ αρχής αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η ίδια, ωστόσο, είχε άλλο… άσο στο μανίκι της για να τον πείσει να αποδεχτεί την πρόταση, που θα του απέφερε μάλιστα και μεγαλύτερα οικονομικά κέρδη.

Όταν ο διεθνής φορ της ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να μετακομίσουν στο Παρίσι, η ίδια έβαλε τα κλάματα, αλλά δεν έμενε μόνο εκεί! Παράλληλα, απευθύνθηκε και σε άτομα από τον στενό κύκλο του ποδοσφαιριστή για να του μιλήσουν και -εν τέλει- να τον πείσουν! Μεταξύ αυτών και τον πρώην μάνατζερ του παίκτη, Πίνο Λετέριο, ο οποίος υπενθύμισε στον Ικάρντι «πως θα ήταν πολύ δύσκολο και για τα παιδιά του μία παραμονή στο Μιλάνο κι έτσι διευκολύνθηκε η μεταγραφή του στην Παρί».

Μάλιστα, αν ο Ικάρντι έμενε στην Ίντερ θα αμειβόταν με 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ με την μετακίνησή του στην Παρί με την μορφή δανεισμού από τους «νερατζούρι», λαμβάνει πλέον οκτώ εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο κι άλλα δύο εκατομμύρια με την μορφή μπόνους.

Η νέα ευκαιρία του Αργεντινού και το «σεντόνι»

Για τον ίδιο τον Αργεντινό, πάντως, αυτή η μεταγραφή στους πρωταθλητές Γαλλίας θα είναι και μία μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να δείξει το πλούσιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Άλλωστε, η κόντρα του με την Ίντερ τους προηγούμενους μήνες τον είχε οδηγήσει στο περιθώριο, ενώ ακόμα κι η πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν άλλαξε το κλίμα για τον ίδιο.

Παρά την επιθυμία του Αργεντινού να παραμείνει στην ιταλική ομάδα και τη νέα σεζόν και να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση, τόσο η διοίκηση του συλλόγου του Μιλάνου όσο και ο νέος του προπονητής τού ξεκαθάρισαν πως δεν τον υπολογίζουν και του το έδειξαν μάλιστα με τον πλέον εμφανή τρόπο, καθώς τον άφησαν εκτός τόσο από τα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού, όσο και από τα επίσημα που ακολούθησαν στο Καμπιονάτο.

Στην Παρί ο Ικάρντι θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής παρά την παρουσία των Εμπαπέ, Καβάνι και Νεϊμάρ στην επίθεση των «πρωτευουσιάνων» και μένει να φανεί αν ο Αργεντινός θα καταφέρει να δείξει την αξία του και σε ένα άλλο πλέον πρωτάθλημα και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Κάτι που θέλει φυσικά διακαώς και η Παρί, πολύ περισσότερο μάλιστα ενόψει και της νέας προσπάθειας που θα κάνει την εφετινή σεζόν για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Σημειώνεται, πως ο Ικάρντι συμπεριλήφθηκε στην λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν για τις αναμετρήσεις των «πρωτευουσιάνων» στον πρώτο όμιλο του Champions League, εκεί όπου θα έχουν αντιπάλους την Κλαμπ Μπριζ, την Γαλατά Σαράι, αλλά και την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία οι Παριζιάνοι ξεκινούν τις αναμετρήσεις τους στο γκρουπ (18 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι).