Χαλ: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Άνγκους ΜακΝτόναλντ

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της Χαλ ο Άνγκους ΜακΝτόναλντ διαγνώστηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο και ίσως βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Χαλ: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Άνγκους ΜακΝτόναλντ

Μια μεγάλη δοκιμασία πρέπει να περάσει ο ποδοσφαιριστής της Χαλ Άνγκους ΜακΝτόναλντ ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο και πλέον η καριέρα του ενδέχεται να τελειώσει πρόωρα.

Οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας ανακοίνωσαν το πρόβλημα υγείας του ΜακΝτοναλντ τονίζοντας πως προέχει να γίνει καλά ο νεαρός άσος ενώ ζήτησαν και από τα Μέσα ενημέρωσης να τον σεβαστούν.

Η ανακοίνωσή της Χαλ:

«Η Χαλ είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Άνγκους ΜακΝτόναλντ διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο. Ο Άνγκους έδειξε σπουδαία δύναμη χαρακτήρα με τον τρόπο που αντέδρασε στα νέα. Όλη η οικογένεια των Τίγρεων ενώνεται για να δείχνει στον Άγκνους διαρκή αγάπη και υποστήριξη κατά την ανάρρωσή του. Το να είναι καλά στο σώμα και στο μυαλό του είναι η πρώτη μας προτεραιότητα αυτήν την στιγμή.

Ο σύλλογος ζητά με ευγένεια από τους οπαδούς και τα μίντια να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του Άγκνους και της οικογένειάς του. Παρακαλούμε όπως σημειώσετε πως νέα για την πρόοδό του θα δίνονται από τον σύλλογο».