Τζέιντον Σάντσο: «Με τον ρατσισμό αναρωτιέμαι γιατί να παίζουμε ποδόσφαιρο»

Ο Τζέιντον Σάντσο, αναφορικά με την τελευταία ρατσιστική επίθεση στον Ρομέλου Λουκάκου από οπαδούς της Κάλιαρι, μιλάει για το πόσο τον προβληματίζει το γεγονός πως υπάρχει ακόμα ρατσισμός στον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ αναρωτιέται τον λόγο για να συνεχίζουν να παίζουν.

Τζέιντον Σάντσο: «Με τον ρατσισμό αναρωτιέμαι γιατί να παίζουμε ποδόσφαιρο»

O Τζέιντον Σάντσο ανέφερε ότι τα επεισόδια ρατσισμού, τον έχουν κάνει να αναρωτιέται γιατί παίζει το ποδόσφαιρο και υποστήριξε πως φοβάται ότι, θα κάνουν τους παίκτες να χάσουν την αγάπη τους για το παιχνίδι. Ο Ρομέλου Λουκάκου υπήρξε το τελευταίο θύμα επίθεσης την Κυριακή, στον αγώνα της Ίντερ με την Κάλιαρι στην Σαρδηνία. Ακολούθησε τα περιστατικά με τους, Πολ Πογκμπά, Μάρκους Ράσφορντ και Τάμι Άμπραχαμ στα social media.

«Απλά πρέπει να σταματήσει», δήλωσε ο Άγγλος μέσος της Ντόρτμουντ. «Κανένας παίκτης δεν θέλει να παίζει ποδόσφαιρο και να δέχεται τέτοιες επιθέσεις. Η εμπιστοσύνη των παικτών και η αγάπη στο παιχνίδι θα εξαφανιστούν πολύ σύντομα αν δεν σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Είναι δύσκολο να βλέπεις τέτοια πράγματα γιατί αισθάνεται και αναρωτιέσαι «γιατί να παίζουμε ποδόσφαιρο;».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ