Βρήκε ομάδα ο Μιράντα

Ο Ροντερίκ Μιράντα επέστρεψε στην Πορτογαλία για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού ούτε στη Γουλβς τον υπολόγιζαν.

Βρήκε ομάδα ο Μιράντα

Έστω και την ύστατη ώρα ο Ροντερίκ Μιράντα βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είχε αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά με τη μορφή του δανεισμού από τη Γουλβς και οι εμφανίσεις του δεν έπεισαν τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει.

Επέστρεψε στην αγγλική ομάδα, στην οποία δεν τον υπολόγιζαν και ο Μιράντα βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας. Ο 28χρονος στόπερ επιστρέφει στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του.

Συγκεκριμένα ο Ροντερίκ Μιράντα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Φαμαλισάο. Μάλιστα η νέα ομάδα του Μιράντα βρίσκεται στην πρώτη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος με δέκα βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Πρόκειται για την ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής, αφού αναφερόμαστε σε μία ομάδα που είναι νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία. Πέρσι είχε κερδίσει την άνοδο της ως δεύτερη.

«Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Πορτογαλία για να αγωνιστώ για έναν σύλλογο που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία», ανέφερε ο Ροντερίκ Μιράντα, ο οποίος πέρασε μία διετία στο εξωτερικό σε Γουλβς και Ολυμπιακό, αλλά δεν τα κατάφερε και πολύ καλά.