Νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα με γκολάρα του Ματέο Γκαρσία (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 2-1 της Βοϊβοντίνα με τον Αργεντινό εξτρέμ να σκοράρει ξανά.

Νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα με γκολάρα του Ματέο Γκαρσία (vid)

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό και μάλιστα οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε επίσημο παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου εκτός από την πολύ καλή τους παρουσία στα προκριματικά του Champions League, έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά και στο πρωτάθλημα της Σερβίας.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Βοϊβοντίνα την οποία και νίκησε με σκορ 2-1. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη του Ερυθρού Αστέρα σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 26’ για τον Αστέρα ο Μίλαν Πάνκοβ, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 36’ με τον Στοΐκοβιτς. Οι πρωταθλητές Σερβίας πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ στο 59’ όταν ο Ματέο Γκαρσία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ομάδα του. Το γκολ του Αργεντινού ήταν ένα ποίημα και έχει προέλθει από κόρνερ που έχει εκτελέσει ο ίδιος, ενώ στη συνέχεια από διώξιμο των αντιπάλων του έπιασε με τη μία το σουτ.

Ερυθρός Αστέρας: Ντέγκενεκ, Ράντοβαν Πάνκοβ, Μίλαν Πάνκοβ, Γκαρσία (67’ Βούλιτς), Γιάντερ, Μιλούνοβιτς, Γιόβαντσιτς, Γκόμπελιτς, Μπόρχαν, Κάνιας (90’ Κρστοβιτς), Βουκάνοβιτς (60’ Σίμιτς).

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης...