Φαλκάο: Η Γαλατά και η... σφήνα - Τι γράφουν οι Ισπανοί

Τα σενάρια για τον Κολομβιανό που είχε τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Φαλκάο: Η Γαλατά και η... σφήνα - Τι γράφουν οι Ισπανοί

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο είναι σίγουρα ένα όνομα που ξεσηκώνει τον κόσμο. Μπορεί να το κάνει εύκολα στην Ελλάδα, μπορεί να το κάνει εξ ίσου εύκολα στην Τουρκία.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν χθες και συνεχίζονται σήμερα με εκατοντάδες δημοσιεύματα, ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιθανό να γίνει κάτοικος Τουρκίας για λογαριασμό της Γαλατασαράι. Για το μέλλον του άλλωστε έκανε δηλώσεις και ο ίδιος στο τουρκικό «TRT Sport» και άφησε ανοιχτό το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει τους φιλάθλους της Γαλατά, όπως ξεσηκώθηκαν και οι φίλοι του Ολυμπιακού μόλις έμαθαν ότι στο περιθώριο της κλήρωσης για τους ομίλους του Champions League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνομίλησε για περίπου 15 λεπτά με τον Κολομβιανό.

Σήμερα, οι Ισπανοί κάνουν λόγο για μια πιθανή «σφήνα». Αυτή αφορά την Εσπανιόλ, η οποία -σύμφωνα με το δημοσίευμα της elregate.es- αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο Φαλκάο φεύγει από τη Μονακό, έκανε μια διερευνητική κίνηση. Ρώτησε για τις προϋποθέσεις μια τέτοιας μεταγραφής.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Εσπανιόλ είναι πιθανό να παραχωρήσει τον Μπόρχα Ιγκλέσιας στην Μπέτις και γι' αυτό έψαξε την υπόθεση Φαλκάο.