Ντε Λιχτ: «Δεν περίμενα να μείνω στον πάγκο»

Ο Ματάις Ντε Λιχτ, προέβη σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, καθώς τόνισε πως δεν περίμενε ότι τελικά ο Σάρι θα τον άφηνε εκτός αρχικού σχήματος.

Ντε Λιχτ: «Δεν περίμενα να μείνω στον πάγκο»

Παρόλο που ο Ντε Λιχτ αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, και παρόλο που η Γιουβέντους δαπάνησε 75 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του από τον Άγιαξ, ο Ολλανδός δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στην πρεμιέρα της «Μεγάλης Κυρίας» στην Serie A εναντίον της Πάρμα (0-1).

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, δήλωσε μετά την λήξη της αναμέτρησης, πως ήταν αρκετά αναπάντεχο για εκείνον ότι βρέθηκε εκτός των πλάνων του Μαουρίτσιο Σάρι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του: «Φυσικά θα προτιμούσα να είχα παίξει και δεν είχα εισπράξει από τις προπονήσεις πως δεν θα αγωνιζόμουν, γι’ αυτό και δεν περίμενα να μείνω στον πάγκο. Προφανώς όμως σέβομαι την απόφαση του προπονητή. Πρέπει να είμαι ρεαλιστής, καθώς ακόμη προσαρμόζομαι. Ο Μπονούτσι και ο Κιελίνι θεωρούνται εδώ και χρόνια το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στον κόσμο κι εγώ πρέπει να κερδίσω τη θέση μου στην ενδεκάδα»