Primera: «Χ»αλάστρα ο Γκουαρδιόλα στη Ρεάλ Μαδρίτης (highlights)

Στραβοπάτημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης στην δεύτερη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Βαγιαδολίδ.

Primera: «Χ»αλάστρα ο Γκουαρδιόλα στη Ρεάλ Μαδρίτης (highlights)

Στην πρώτη της φετινή απώλεια στο ισπανικό πρωτάθλημα, υποχρέωσε την Ρεάλ Μαδρίτης η Βαγιαδολίδ. Για την δεύτερη αγωνιστική της La Liga οι Μαδριλένοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν έβρισκαν ανοικτούς διαδρόμους για να απειλήσουν. Στο 67' στο παιχνίδι πέρασε ο Γιόβιτς και ο Σέρβος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σημάδεψε στο δοκάρι με κεφαλιά.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 82ο λεπτό, για να έρθει ο Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0, πιστεύοντας, ότι έδωσε τη λύση και το δεύτερο τρίποντο στους Μαδριλένους. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι είχαν υπολογίσει χωρίς την Βαγιαδολίδ, η οποία «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Γκουαρδιόλα στο 88'.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κρος, Καζεμίρο, Ισκο (68' Ισκο), Χάμες (57' Βινίσιους), Μπέιλ, Μπενζεμά (90' Βάθκεθ).

Βαγιαδολίδ: Μάσιπ, Πόρο (80' Αντονίτο), Κίκο Ολίβας, Γκουαρδιόλα, Ουνάλ, Όσκαρ Πλάνο, Σαν Εμετέριο (84' Ανουάρ), Μογιάνο (59' Ρούμπιο), Μίτσελ, Νάτσο, Σαλίσου.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Γρανάδα – Σεβίλλη 0-1,

Λεβάντε – Βιγιαρεάλ 2-1.

Οσασούνα – Έιμπαρ 0-0.

Θέλτα – Βαλένθια 1-0: 15’ Φερνάντες.

Χετάφε – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1: 12’ Μάτα – 6’ Ρ. Γκαρσία.

Κυριακή 25 Αυγούστου
18.00: Αλαβές – Εσπανιόλ

18.00 Ρεάλ Μαγιόρκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ.

20.00: Λεγκανές – Ατλέτικο Μαδρίτης.

22.00: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μπέτις.

Η βαθμολογία