Καραμάν σε Όμπι Μίκελ: «Χρειαζόμαστε την εμπειρία σου»

Τετ α τετ του προπονητή της Τραμπζονσπόρ με τον Νιγηριανό χαφ, ο οποίος δεν ένιωθε έτοιμος για το ματς απέναντι στην ΑΕΚ.

Καραμάν σε Όμπι Μίκελ: «Χρειαζόμαστε την εμπειρία σου»

Η Τραμπζονσπόρ έφυγε από την Αθήνα με ξεκάθαρο σκορ πρόκρισης απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο το έκανε χωρίς τη συνδρομή του Τζον Όμπι Μίκελ.

Μαζί με τον νεοαποκτηθέντα Ντάνιελ Στάριτζ, ο Νιγηριανός χαφ είναι από τα πλέον «βαριά» ονόματα στο ρόστερ της τουρκικής ομάδας, ωστόσο παρότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ματς στο ΟΑΚΑ, είχε δηλώσει ανέτοιμος και δεν αγωνίστηκε.

Ο 32χρονος μέσος προέρχεται από τραυματισμό και θέλει να βρίσκεται στο 100% πριν επιστρέψει στο χορτάρι, με τον τεχνικό της Τράμπζον, Ουνάλ Καραμάν, να προχωράει σε «ντόπες ηθικού» προς τον έμπειρο χαφ, προκειμένου να τον ανεβάσει ψυχολογικά και να τον βοηθήσει να επανέλθει.

Σε τετ α τετ που είχε με τον ποδοσφαιριστή, ο Καραμάν του είπε: «Νιώθεις έτοιμος σωματικά για να βοηθήσεις; Σε θέλουμε πίσω, χρειαζόμαστε την εμπειρία σου σε αυτό το υψηλό επίπεδο».

Από κει και πέρα, ο Καραμάν δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τις λύσεις που έχει πλέον στη διάθεσή του για τη γραμμή κρούσης της ομάδας. Ο Κάλεμπ Εκουμπάν έδειξε τις δυνατότητές του με το χατ-τρικ που σημείωσε στο ΟΑΚΑ, ενώ η προσθήκη του Στάριτζ στο ρόστερ δημιουργεί υγιή ανταγωνισμό για την κορυφή της επίθεσης.