Απίστευτο ξέσπασμα του Στραματσόνι σε στυλ... Μαλεζάνι! (vid)

Ο Ιταλός πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε σε έξαλλη κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Εστεγκλάλ από τη Μασίν Σάζι, πετώντας μάλιστα την καρέκλα του μετά το τέλος των δηλώσεών του!

Απίστευτο ξέσπασμα του Στραματσόνι σε στυλ... Μαλεζάνι! (vid)

Ποιος είδε τον Αντρέα Στραματσόνι και δεν τον φοβήθηκε!

Ο Ιταλός πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν της Εστεγκλάλ εμφανίστηκε σε έξαλλη κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του Ιράν από τη Μασίν Σάζι, θυμίζοντας έντονα το ιστορικό ξέσπασμα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι!

Ο 43χρονος προπονητής ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε λόγο για σαμποτάζ εναντίον του και έλλειψη σεβασμού, τονίζοντας ότι δεν επετράπη στον μεταφραστή του να είναι μαζί του στον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μασίν Σάζι.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δεν γνωρίζει αν τη συγκεκριμένη απόφαση την πήρε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν ή η ίδια η ομάδα του.

Δείτε το απίστευτο ξέσπασμα του Στραματσόνι:

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεών του, ο Στραματσόνι αποχώρησε πετώντας βίαια την καρέκλα στην οποία καθόταν, αφήνοντας «παγωμένους» τους παρευρισκόμενους αλλά και τον μεταφραστή του!