Τζένοα και Άιντραχτ Φραγκφούρτης για Τάσο Δώνη!

Τον Τάσο Δώνη που θέλει να φύγει από την Στουτγκάρδη, έχουν βάλει στο «στόχαστρο τους» η Τζένοα και η Φραγκφούρτη.

Τζένοα και Άιντραχτ Φραγκφούρτης για Τάσο Δώνη!

Ο Τάσος Δώνης έχει καταστήσει σαφές στους ανθρώπους της Στουτγκάρδης ότι δε θέλει να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, και ψάχνει τρόπο να αποδεσμευτεί από την γερμανική ομάδα.

Ο Έλληνας άσος ωστόσο θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και σε ένα πρωτάθλημα εγνωσμένης αξίας, γι' αυτό και απέρριψε τη δελεαστικότατη πρότασή της Ντιναμό Μόσχας.

Αρκετές είναι οι ομάδες ωστόσο που τον καλοβλέπουν και σε αυτές προστέθηκε τελευταία η ιταλική Τζένοα η οποία γνωρίζει τον διεθνή άσο από την εποχή που αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Γιουβέντους, όσο και η Άιντράχτ Φρανκφούρτης.

Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Φρανκφούρτης Φρέντι Μπόμπιτς έχει εκφραστεί με κολακευτικά λόγια κατά καιρούς για τον Δώνη.

Πάντως ο τεχνικός της Στουτγκάρδης Τιμ Βάλτερ δήλωσε πως: «Πρέπει να περιμένουμε ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για να δούμε τι θα γίνει. Ο Τάσος έχει ποιότητα και συμμετέχει ενεργά στις προπονήσεις, όμως πρέπει να έχει υπομονή και να αποφασίσει τι θέλει να κάνει», ενώ τόνισε πως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δε θα αγωνιστεί ούτε στο επόμενο παιχνίδι των Σουηβών με την Άουε.