Ακόμα ψάχνει ομάδα ο Μιράντα!

Μπαίνουμε στο τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου και ο Πορτογάλος πρώην στόπερ του Ολυμπιακού έχει ξεμείνει στην Γουλβς, η οποία τον έχει ενημερώσει εδώ και δύο μήνες ότι βρίσκεται εκτός πλάνων.

Ακόμα ψάχνει ομάδα ο Μιράντα!

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ροντερίκ Μιράντα στην Γουλβς, αλλά πολύ περισσότερο οι Άγγλοι είναι εκείνοι που εμφανίζονται να είναι «στριμωγμένοι» για τα καλά.

Ο Πορτογάλος στόπερ που παραχωρήθηκε δανεικός την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό για έναν χρόνο χωρίς να ενθουσιάσει κιόλας με την απόδοσή του, επέστρεψε στην Γουλβς τον Ιούνιο.

Ωστόσο, ούτε οι Άγγλοι ήθελαν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους. Ο παίκτης προτάθηκε σε ομάδες της πατρίδας του, αλλά κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον δεν προέκυψε.

Συν τοις άλλοις, ο κόουτς της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο δεν τον χρησιμοποίησε ούτε σε κάποια θεωρητικά εύκολα παιχνίδια στα προκριματικά του Europa League, όπως για παράδειγμα στη ρεβάνς του 4-0 επί της Πιούνικ Ερεβάν. Για την ακρίβεια δεν τον είχε ούτε στον πάγκο, δείγμα το ότι δεν τον υπολογίζει καθόλου.

Πλέον, μπαίνουμε στο τελευταίο 10ήμερο της θερινής μεταγραφικής περιόδου και ο Ροντερίκ Μιράντα ακόμα ψάχνει ομάδα. Εκτός πια κι αν μείνει ελεύθερος τις επόμενες μέρες και αποκτήσει κατά συνέπεια μία παράταση στο να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη τον Σεπτέμβριο.