Ο ρόλος του Μάριν στη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία

Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το πως πείστηκε ο Αργεντινός εξτρέμ να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο ρόλος του Μάριν στη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία

Με όλες του τις δυνάμεις πάλεψε ο Ολυμπιακός την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία. Τον είχε ξεχωρίσει τον ποδοσφαιριστή από την περασμένη σεζόν όταν και αγωνιζόταν στον Άρη. Μάλιστα η πρώτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» εκφράστηκαν με καλά λόγια για τον Αργεντινό ήταν μετά το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης». Τότε άναψε η σπίθα.

Τελικά ο Ματέο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Ο Γκαρσία υπέκυψε στις πιέσεις των ανθρώπων της Λας Πάλμας που τα είχαν βρει με τους Σέρβους κι έτσι θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Πάντως για να τον πείσουν δεν ήταν απλή υπόθεση και έπαιξε σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις και ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος επιστρατεύτηκε για να κλείσει η μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως αποκαλύπτουν οι Σέρβοι ο Μάριν και ο Χοσέ Κάνιας γευμάτισαν με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Αυτοί οι δύο τον έκαναν να αισθανθεί πολύ καλύτερα και άνετα και να πειστεί πως είναι ιδανικές οι συνθήκες για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβία. Το γεύμα με τον Μάρκο Μάριν ήταν η ύστατη προσπάθεια από την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα και τελικά αποδείχτηκε καθοριστικό.