Γκουαρντιόλα για το επεισόδιο με Αγκουέρο: «Τον αγαπώ πολύ» (vid)

Η εξήγηση που έδωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για το επεισόδιο με τον Κουν Αγκουέρο κατά τη διάρκεια του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ 2-2.

Γκουαρντιόλα για το επεισόδιο με Αγκουέρο: «Τον αγαπώ πολύ» (vid)

Το (νέο) επεισόδιο στις σχέσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα και του Κουν Αγκουέρο σημειώθηκε όταν ο Ισπανός τεχνικός έκανε αλλαγή τον Αργεντινό επιθετικό στον αγώνα με την Τότεναμ (2-2).

Έντονος καβγάς Γκουαρδιόλα - Αγκουέρο στην αλλαγή του Αργεντινού! (vid)

Ενώ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έπαιρνε τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο, ο Αγκουέρο εμφανώς ενοχλημένος από το γεγονός βγήκε από το τερέν αποφεύγοντας επιδεικτικά τον προπονητή του που τον περίμενε στη γραμμή του πλαγίου άουτ.

Ο Γκουαρντιόλα προσπάθησε να πιάσει τον Αγκουέρο από το χέρι αλλά εκείνος τον απέκρουσε και χρειάστηκε να μπει στη μέση ο Μικέλ Αρτέτα για να μην έρθουν οι δυο τους στα χέρια.

Το επεισόδιο φάνηκε λήξαν όταν στο τέλος του αγώνα οι δυο άνδρες αγκαλιάστηκαν. Ο Γκουαρντιόλα εξήγησε τι συνέβη.

«Ο Αγκουέρο νόμιζε ότι ήμουν θυμωμένος μαζί του για το γκολ που δεχτήκαμε. Ένα γκολ που προήλθε από κόρνερ (σημ: το γκολ με το οποίο ο Λούκας ισοφάρισε 2-2 για την Τότεναμ)» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ήθελα να παίξουν μαν του μαν στη φάση αυτή. Μερικές φορές είμαι υπερβολικός στο πάγκο αλλά ποτέ θυμωμένος με τους παίκτες.

Υπήρξα ποδοσφαιριστής, ξέρω πως είναι να είσαι εκεί. Μιλήσαμε μετά και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Κουν. Είναι ένας παίκτης που αγαπώ πολύ».

Θυμηθείτε το επεισόδιο...