Σολδάνο: Παρουσιάστηκε από την Μπόκα την οποία παρομοίασε με τον Ολυμπιακό.

Ο Φράνκο Σολδάνο παρουσιάστηκε επίσημα από τη Μπόκα Τζούνιορς την οποία παρομοίασε με τον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε και στο συμβολισμό του νούμερου 27, που επέλεξε να φοράει.

Σολδάνο: Παρουσιάστηκε από την Μπόκα την οποία παρομοίασε με τον Ολυμπιακό.

Η Μπόκα Τζούνιορς παρουσίασε τον Φράνκο Σολδάνο και επίσημα. Ο Αργεντινός στράικερ μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του, παρομοίασε τη Μπόκα με τον Ολυμπιακό ενώ αναφέρθηκε και στο λόγο που επέλεξε να φοράει τη φανέλα με το νούμερο 27.

Συγκεκριμένα είπε ότι έχει συμβολικό χαρακτήρα γιατί έτσι νοιώθει ότι έρχεται πιο κοντά με τη μητέρα του.

Αναλυτικά ο Σολδάνο είπε για το νούμερο 27:

«Έχει συναισθηματική αξία για εμένα, για να νιώθω κοντά στο πλευρό της μητέρας μου. Πάντα το έχεις στο μυαλό σου. Με βοηθάει μέρα με τη μέρα για να την έχω στη μνήμη μου». Ήταν 27 Ιανουαρίου όταν ο Νοτιοαμερικανός έχασε τη μητέρα του και γι' αυτό επιλέγει να φοράει τη φανέλα με το Νο27.

Και προσέθεσε για Μπόκα και Ολυμπιακό:

«Νομίζω ότι η Μπόκα μοιάζει πολύ με τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη ομάδα, επιτίθεται συνέχεια και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ».

Να θυμίσουμε πως ο Αργεντινός παίκτης παραχωρήθηκε για τον επόμενο χρόνο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα καρπωθεί ένα ποσό της τάξης των 400 χιλιάδων ευρώ, με την οψιόν αγοράς του να ορίζεται στα, 5 εκατομμύρια δολάρια.