Ρονάλντο: «Αυτή είναι η διαφορά μου με τον Μέσι»

Στη διαφορετική πορεία που πήρε στην καριέρα του σε σχέση με τον σταρ της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους.

Ρονάλντο: «Αυτή είναι η διαφορά μου με τον Μέσι»

Στη βασική του διαφορά σε σχέση με τον Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους μίλησε στο δίκτυο DANZ, το οποίο ασχολείται με αθλητικές ιστορίες, λέγοντας σχετικά:

«Η διαφορά με τον Μέσι είναι πως έχω πάει σε διάφορες ομάδες και έχω κατακτήσει το Champions League με διαφορετικές ομάδες. Ο Μέσι είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θα μείνει στην ιστορία, όπως και εγώ, για όλα αυτά που έχει καταφέρει και πως χρόνο με τον χρόνο βελτιωνόταν».

Και συνέχισε ο Ρονάλντο: «Ήμουν πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης για έξι συνεχόμενες σεζόν. Δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο που θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Δεν είναι οι Χρυσές Μπάλες όμως το πιο σημαντικό πράγμα».

Για το κίνητρό του να συνεχίζει, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο διατηρείται σε σπουδαία φόρμα, ο Ρονάλντο είπε:

«Για να φτάσεις σε τοπ επίπεδο χρειάζεται να θυσιάσεις πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται. Υπάρχει καθημερινή σκληρή δουλειά για να φτάσεις και να παραμείνεις στην κορυφή. Κάθε πρωί, πρέπει να ξυπνάς για να πετύχεις πράγματα και όχι για να βγάλεις χρήματα. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην ιστορία του ποδοσφαίρου και να κερδίζω όλο και περισσότερους τίτλους».