Ο Σολδάνο, η Μπόκα και ο Ολυμπιακός

Στην ομάδα της καρδιάς του πήγε ο Αργεντινός επιθετικός και ο Ολυμπιακός ελπίζει ότι εκεί θα τα καταφέρει.

Ο Σολδάνο, η Μπόκα και ο Ολυμπιακός

Η απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό δεν αποτέλεσε σίγουρα μεταγραφική δικαίωση για τους «ερυθρόλευκους», αλλά ο τρόπος που βρέθηκε για να συνεχιστεί η καριέρα του με τον δανεισμό στην Μπόκα Τζούνιορς έως το τέλος της σεζόν μπορεί να έχει οφέλη για την ελληνική ομάδα.

Έφτασε στην Αργεντινή ο Σολδάνο (vid)

Η μετακίνηση του Σολδάνο στην Μπόκα ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας και ο επιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε ότι δεν είχε στο πλάνο του να επιστρέψει τόσο νωρίς στην Αργεντινή, αλλά δεν θα μπορούσε να αρνηθεί το ενδιαφέρον της ομάδας που υποστηρίζει από μικρό παιδί. Και ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει επάξια τον Μπενεντέτο που πήρε τη μεταγραφή για την Μαρσέιγ και άφησε ένα μεγάλο κενό στη θέση του σέντερ φορ για την Μπόκα.

Ολυμπιακός: Ο Σολδάνο αποχαιρέτησε και αναχωρεί για Μπουένος Άιρες

Η συμφωνία είναι για δανεισμό έως το καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό να εισπράττει ενοίκιο γύρω στις 400 χιλιάδες ευρώ και τη ρήτρα αγοράς του ΣΟλδάνο από την Μπόκα να πλησιάζει τα 5 εκατ. ευρώ. Είναι λογικό στον Πειραιά να περιμένουν αγωνιστική «ανάσταση» του 24χρονου άσου διότι είτε θα τον πάρουν πίσω βελτιωμένο σε σχέση με την παρουσία του στην Ελλάδα είτε θα τον πουλήσουν με πολύ μεγαλύτερο ποσό (τριπλάσιο) από εκείνο που κόστισε.