Ζιντάν: «Μπέιλ και Χάμες ανήκουν κανονικά στην ομάδα»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, αμέσως μετά την ήττας της ομάδας του στα πέναλτι σε φιλικό αγώνα εναντίον της Ρόμα, προέβη σε δηλώσεις σχετικές με τα πρόσωπα των Χάμες και Μπέιλ, και το μέλλον που θα έχουν στην Ρεάλ.

Ζιντάν: «Μπέιλ και Χάμες ανήκουν κανονικά στην ομάδα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε στα πέναλτι (2-2 κ.α, 5-4 πεν.) στην φιλική αναμέτρηση με την Ρόμα, με τον προπονητή της να κάνει δηλώσεις σχετικές με τους Γκάρεθ Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες, καθώς αναφέρει ότι εφόσον βρίσκονται ακόμα στους «γκαλάκτικος», συμπεριλαμβάνονται κανονικά στα πλάνα του Γάλλου τεχνικού.

Ο Ζιντάν εκτός από τις περιπτώσεις των συγκεκριμένων δύο ποδοσφαιριστών, έδωσε και τις κατάλληλες απαντήσεις για τα θέματα των Νεϊμάρ και Πολ Πογκμπά.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Γάλλου: «Ο Χάμες και ο Μπέιλ ανήκουν στην ομάδα. Είναι κανονικά μέλη της και εγώ, αν και τα πάντα μπορεί να γίνουν, σαν προπονητής της ομάδας, πρέπει να τους υπολογίζω κανονικά. Και τους υπολογίζω απόλυτα. Ο Χάμες δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη, αλλά αυτό μπορεί να γίνει. Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, μπορεί να γίνει οτιδήποτε».

Και για το θέμα των Νεϊμάρ και Πογκμπά: «Μένουμε για την ώρα με τους παίκτες που έχουμε και σκεφτόμαστε μόνο αυτούς. Το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στο επόμενο ματς».