Επιστροφή Άντι Κάρολ στη Νιουκάστλ!

8 χρόνια μετά την αποχώρηση του από την Νιούκαστλ ο Άντι Κάρολ επέστρεψε στις «καρακάξες» του Αγγλικού ποδοσφαίρο

Επιστροφή Άντι Κάρολ στη Νιουκάστλ!

«Η ζωή κάνει κύκλους» λένε πολλοί και σίγουρα ο Άντι Κάρολ θα το σκέφθηκε όταν υπέγραφε την επανένταξη του στην Νιούκαστλ, 8,5 χρόνια μετά την αποχώρηση του από τις «καρακάξες» του Αγγλικού φούτμπολ

Ο 30χρονος Άγγλος, διεθνής, επιθετικός επανέκαμψε στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αφού αποτέλεσε «προϊόν» των τμημάτων υποδομής της, ενώ έπαιξε στην πρώτη της ομάδα από το 2006 έως το Γενάρη του 2011 (με μια παρένθεση την σεζόν 2007-08 στην Πρέστον). Τότε τον είχε πάρει η Λίβερπουλ, ως αντικαταστάτη του Φερνάντο Τόρες, με χρήματα (35 εκ. λίρες) που τον καθιστούσαν τον ακριβότερο Άγγλο παίκτη της εποχής!

Ωστόσο η σύγκριση με τον Ισπανό προκάτοχο του και οι τραυματισμοί τον έστειλαν δανεικό αρχικά (2012-13) και κατόπιν μόνιμα στην Γουέστ Χαμ. Ούτε όμως στα «σφυριά» σταμάτησε να ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών.

Πέρσι μέτρησε με τη φανέλα των Λονδρέζων μόλις 14 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας, μάλιστα, και ένα γκολ, αφού υποβλήθηκε δυο φορές σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο, χάνοντας έτσι μεγάλο μέρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Έχοντας 33 γκολ σε 5 χρόνια με την Νιούκαστλ και βοηθώντας την να επανέλθει στην Πρέμιερ Λιγκ την σεζόν 2009-10 ο Κάρολ είπε για την επιστροφή του: «Όταν φεύγεις από την ομάδα των παιδικών σου χρόνων καταλαβαίνεις τι χάνεις. Η επιστροφή μου ήταν κάτι που μόνο να ονειρευτώ μπορούσα...»