Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Λο Σέλσο

Με τη φανέλα της Τότεναμ θα αγωνιστεί τη σεζόν που ξεκινάει ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο.

Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Λο Σέλσο

Ο μέσος από την Αργεντινή ανακοινώθηκε από τα «σπιρούνια» την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στο κέντρο της ομάδας του Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Η Ρεάλ Μπέτις έβαλε ρήτρα ύψους 60 εκατ. ευρώ στον ποδοσφαιριστή της ο οποίος στην Τότεναμ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 18.

Kαι Σεσενιόν πήραν τα «σπιρούνια»!

Ωστόσο ο Νοτιαμερικάνος δεν ήταν η τελευταία προσθήκη για την ομάδα του Λονδίνου κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιρινού μεταγραφικού «παζαριού». Αυτή άκουγε στο όνομα του Ράιαν Σεσενιόν, του 19χρονου διεθνή με την Εθνική Ελπίδων της Αγγλίας εξτρέμ, του οποίου η απόκτηση από την Φούλαμ (της Championship) κόστισε 27 εκ. ευρώ!

Ο Σεσενιόν υπέγραψε για 5 χρόνια με οψιόν για ένα ακόμη, ενώ με βάση τα μπόνους επίτευξης στόχων η μετακίνηση του μπορεί να φτάσει και τα 32,5 εκ.

Στο πλαίσιο της μεταγραφή του ο 22χρονος, μέσος, Τζος Όνομα έκανε την αντίστροφη διαδρομή καταλήγοντας στους «κότατζερς».

Δεν προχώρησαν των Κοουτίνιο - Ντιμπάλα, ερωτηματικό ο Έρικσεν

Αντίθετα μ' αυτές τις υποθέσεις δεν προχώρησαν εκείνες των Φιλίπε Κοουτίνιο της Μπαρτσελόνα και Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους.

Στην πρώτη περίπτωση οι Λονδρέζοι απέσυραν το ενδιαφέρον τους και στη δεύτερη οι πρωταθλητές Ιταλίας δήλωσαν ότι ο Αργεντινός δεν πωλείται.

Πλέον μετά απ' αυτή την εξέλιξη το ερωτηματικό είναι αν θα μείνει ο Κρίστιαν Έρικσεν του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και αν δεν πωληθεί τώρα η Τότεναμ κινδυνεύει να τον χάσει τον προσεχή Γενάρη χωρίς να πάρει σεντ...