Πάει (δανεικός) στη Μονπελιέ ο Όλσεν!

Ο Σουηδός, διεθνής, γκολκίπερ Ρόμπιν Όλσεν (πρώην του ΠΑΟΚ) ένα χρόνο μετά την έλευση του στην Ρόμα, ετοιμάζεται να δοθεί δανεικός στην Μονπελιέ.  

Πάει (δανεικός) στη Μονπελιέ ο Όλσεν!

Ζήτημα ωρών μοιάζει το να αποχαιρετήσει την Ρώμη ο Ρόμπιν Όλσεν. Ο 29χρονος, διεθνής, Σουηδός γκολκίπερ, είναι στα ...χωρίσματα με την Ρόμα που, πέρσι, τέτοιο καιρό, είχε πληρώσει, για τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ (2015-16) και της Κοπεγχάγης, το ποσό των 8,5 εκ. ευρώ στην ομάδα από την πρωτεύουσα της Δανίας.

Προορισμός του Όλσεν η Μονπελιέ, αλλά ενώ οι διοικήσεις των δύο ομάδων τα έχουν βρει ο Όλσεν ...τσινάει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του. Οι Γάλλοι του δίνουν μέχρι 2 εκ. ευρώ ετησίως, αλλά ο Σουηδός παίρνει, με τα μπόνους, περισσότερα στην «Αιώνια Πόλη».

Ωστόσο, δεν φαίνεται το θέμα πως θα μπορέσει να χαλάσει την μετακίνηση του, αφού οι «Ρωμαίοι» είναι διατεθειμένοι μέχρι και να... τσοντάρουν, για ν' αποχωρήσει και να εξοικονομήσουν χρήματα προκειμένου να τα διαθέσουν στους μεταγραφικούς τους στόχους (π.χ Γιορέντε, Αλντερβάιρελντ)...

Άλλωστε την θέση του τερματοφύλακα την έχουν καλυμμένη, αφού έχουν αποκτήσει τον Πάου Λόπεθ από την Ρεάλ Μπέτις, αντί 30 εκ. ευρώ.

Την επικείμενη μετακίνηση του Σκανδιναβού στην Μονπελιέ επιβεβαίωσε κι ο πρόεδρος της Γαλλικής ομάδας, Λoρέν Νικολέν, διευκρινίζοντας, πάντως, ότι θα έρθει με την μορφή του δανεισμού.